Duo Sustain

Duo Sustain spiller på Bispen

Søndag den 18. september kl. 16 er der koncert med Duo Sustain på Bispen i Haderslev arrangeret af Bispen, Haderslev Bibliotek og Haderslev Musikforening. Koncerten foregår på spillestedet  ”Månen” på Bispen ved Haderslev Bibliotek.

Duoen spiler en bred blanding af klassisk musik med særlig vægt på spansk, balkansk og latinamerikansk musik. Desuden spiller duoen værket Simple Pieces, skrevet af duoens cellist.

Musikerne er Malthe Volthe Volfing Højager på cello og Andreas Lassen Nielsen på guitar. De to musikere mødte hinanden i 2012 og har siden spillet sammen i flere sammensætninger fra tango kvintet til et ensemble med historiefortælling for børn. Begge musikere går på solistlinjen ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Cellisten Malte Volfing Højager har modtaget flere legater, deriblandt Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen legatets talentpris på 100.000kr. Han har desuden deltaget i masterclass i Norge og USA, hvor han har fået opført egne værker.

Guitaristen Andreas Lassen Nielsen har ud over studierne i Aarhus studeret et halvt år i Sevilla i Spanien. Han har deltaget i internationale guitarfestivaler.

Til koncerten på Bispen i Haderslev kan man forud købe billetter på biblioteket, gennem Haderslev Musikforening for kr. 125,00. Medlemmer af Haderslev Musikforening betaler kr. 75,00.  Der kan desuden købes billetter ved indgangen fra en halv time før koncertens start og via Haderslev Biblioteks hjemmeside.